Пикси хоће-неће!!!

15.01.2021. - Фудбал

Извршни одбор Фудбалског савеза Србије заседаће у понедељак у Старој Пазови. Према последњим информацијама, избор селектора А тима није планирана тачка дневног реда.

Са Теразија 35 допиру вести да се и даље чека договор са Драганом Стојковићем Пиксијем. Уз већ широј јавности познате информације о висини плате и обештећења будућем селектору, званично још на платном списку кинеског суперлигаша Гвангжуа РиФ, стижу потврде да је врх ФСС решен да, не хајући на временске рокове и остала ограничења, бригу о државном тиму повери легендарном фудбалеру.

Пикси се, уочи новогодишњих празника, захвалио Славиши Кокези, првом човеку српског фудбала, на понуду, међутим, негативан одговор није наишао на позитиван одјек. Аутоматски, то је значило и ургентно интезивирање напора до коначног стиска руке сарадње са првим кандидатом за место упражњено одласком Љубише Тумбаковића.

Руководство Фудбалског савеза Србије, притешњено између жеља и реалности, истакло је Сава Милошевића, као већ виђено решење. Последњих дана, међутим, Милошевићеве шансе спале су до нивоа промила, поготово што ни позиција Владана Милојевића у Ал Ахлију није идилична као у децембру. И све се у случају трофејног стручњака ломи око новчане клаузуле од 1,2 милиона евра. У случају оставке – дужан је Милојевић, ако дође до отказа мораће да плате Арапи.

До коначног решења горућег проблема на Теразијама 35, чланови фудбалске владе бавиће се у понедељак темама од мањег значаја. На истој седници требало би да буде оверен избор Александра Рогића за селектора репрезентације састављене од фудбалера рођених 2002. године.

Изузев ако током викенда, Пикси не каже коначно „да“…

Коментари
Издвајамо