Петарда на Срђанов начин

14.10.2021. - Фудбал

Меси је дао пет голова Бајеру у Леверкузену, Луиз Адријано у дресу Шахтјора Бате Борисову и Атлетиков Артур Адуриз Генку…. То сам гледао.

Е да. И Лука Јовић Фортуни.

Али ријеткост је да на нашим теренима један фудбалер постигне пет голова. То је за руком, односно ногом Срђану Драшковићу у утакмици 9.кола друге фудбалске лиге РС група Исток у Брчком против екипе Илићке.

Све је плод тимске игре. Остварили смо велики успјех на гостовању у Брчком, побиједили смо са 6:0. А да је лако постићи шест голова, вјерујте да није. На руку ми је ишло то што је утакмица била отворена са доста шанси које смо успјели да реализујемо и остварили велику и убједљиву побједу. Тренутно играмо боље на страни“, каже нам Срђан.

Упитали смо га да ли је, након несвакидашњег резултата можда добио лопту за успомену, он ће са смијехом.

Хахаха нисам добио лопту. Да сам уписао и тај шести погодак можда бих и добио лопту“.

Невесињци су у одличној форми и поново је фудбал нешто о чему се прича у Невесињу.

Да тренутно играмо одлично, остварили смо четири везане побједе, у доброј смо формии и циљ нам је да задржимо врх табеле. Тајна одличних резултата је напоран рад на тренинзима и  велика љубав према фудбалу. У сваку утакмицу уђемо са великом жељом за побједу“ додаје Срђан и најављује утакмицу у суботу:

Домаћини смо Романији, они су играли неријешено против Фамоса а у посљедњем колу су побиједили Власеницу која је у одличној форми. Увијек је неугодно против Паљана, али сигурно је да их нећемо потцјенити али улазимо у утакмицу пуни самопоуздања и надамо се да бодови остају у Невесињу“, говори нам Срђан.

Када смо га упитали ко је најозбиљнији ривал у борби за врх табеле, није имао дилеме.

Слога 2 Горње Црњелово најозбиљнији је противник, од њих смо изгубили 4:0  и тренутно се заслужено налазе на првом мјесту. Не треба отписати ни Власеницу која се показала одлично у овој сезони, а Фамос је такође одлична  екипа то доказује и сами врх табеле на којој се налазе“.

Поред „великог“ фудбала, Срђан је успјешан у футсалу. И ту је борба за врх табеле али у требињском дресу.

Играм и футсал упоредо, тренутно сам у Леотару који увијек има амбиције сами врх табеле и улазак у елитни ранг, Премијер футсал лигу БИХ. И ту ће бити борба. Као у „великом“. Прошле сезоне нам се то замало остварило. Испали смо у плеј офу офу од екипе Добоја која се пласирала у елитни ранг такмичења. Ове године нећемо пропустити шансу“, каже нам Срђан Драшковић од кога се и даље очекују голови.

Не баш пет као до сада, али макар један.

По утакмици.

Коментари
Издвајамо