Перовићева животна форма

Аутор: Р.МИ. и Глас Српске
31.08.2021. - Фудбал

Сјајна атмосфера у свлачионици и изванредни услови за рад, какве има мало премијерлигаша, један су од највећих разлога за одличне резултате које смо направили на старту сезоне, истакао је нападач Крупе, родом Требињац а у суштини Билећанин,  Милош Перовић.

Фудбалер који је у кањон Врбаса стигао овог љета из Текстилца у прве три утакмице постигао је четири поготка, те уписао двије асистенције и дао пун допринос у освајању свих девет бодова.Корпулентни нападач, рођен у Требињу, признаје да ни сам није очекивао овако добар старт Крупе, али и да је свих девет бодова освојено и више него заслужено.

– Истина, наруку нам је ишао и распоред на почетку првенства, а тек сада нам долазе прави изазови па ћемо видјети колико заиста вриједимо. Иако смо једна од најмлађих екипа у лиги, не бојимо се никога. Ушли смо у сезону са потпуно новим тимом, али смо максимално искористили припреме које смо одрадили на премијерлигашком нивоу и то сада даје резултате. А што се тиче мог учинка, нисам оптерећен, али бих волио да наставим овако, ако не са головима, оно бар са асистенцијама – истакао је Перовић у разговору за “Глас Српске”. 

Коментари
Издвајамо