Перишић – Можемо и не можемо бити задовољни првим дијелом сезоне

Аутор: Sport DC Фото: Sportă
22.12.2021. - Фудбал

Везњак Леотара, Марко Перишић, рекао је у разговору за Спорт ДЦ да је главни циљ Требињаца у овој сезони опстанак, те да се генерално може бити задовољно првим дијелом сезоне, иако је било утакмица у којима се могло и више урадити. – Тек се ушло у Премијер лигу ове сезоне и главни циљ је у овој сезони опстанак у премијерлигашком друштву. Можемо и не можемо бити задовољни првим дијелом сезоне, било је утакмица у којима смо заслужили и нешто више од оствареног, са неке бодовне стране освојили смо солидан број бодова и имамо реалне шансе за опстанак, рекао нам је Марко Перишић.

Перишић је стигао пред сами старт Премијер лиге у Леотар, није прошао припреме, али је одиграо добро и прошло је без повреда, што је најбитније.

– Стигао сам мало касније љетос у клуб, пропустио сам и љетне припреме. На сву срећу добро сам ушао у сезону, није било неких повреда и могу да будем задовољан. Супер сам прихваћен од свих у клубу стварно и са личне стране сам задовољан овим првим дијелом сезоне у Леотару.

Леотар је у првом дијелу сезоне успио савладати Сарајево на Кошеву и ту су показали да могу да се носе са најквалитетнијим тимовима лиге.

– Показали смо против јачих да можемо да се носимо са свима. На Кошеву смо славили побједу, прву у клупској историји, и ту смо заиста показали како можемо да одиграмо. Стицајем околности, нисмо били на свом нивоу у другом дијелу полусезоне, стигли су нас и лошији терени, нисмо могли играти пас игру, тако да крај није био баш онакав какав смо планирали.

Он ће и на прољеће носити дрес Леотара.

– Имам важећи уговор са Леотаром и враћам се у Требиње послије празника. Видјећемо, још нисам у контакту био са новим тренером, чекамо и тачан датум припрема, па ћемо да видимо и план.

Коментари
Издвајамо