Пандемија диктира радове – Интервју Гордан Мишељић Предсједник УО ФК Леотар

Аутор: Глас ТБ
08.01.2021. - Фудбал

СИГУРНИМ КОРАЦИМА КА СТАРОЈ СЛАВИ

 

Неки нови вјетрови дувају стадионом на Полицама. Доласком новог руководства на челу са Горданом Мишељићем, први човјеком Хидроелектрана на Требишњици, чини се да је Леотар стао чврсто на своје ноге. Али, у руководству су свјесни да има још доста тога да се поклопи како би се Леотар вратио у најбоље друштво БиХ фудбала. А ко зна? Можда и нешто више!

Господине Мишељићу, увијек се поставља питање спортске инфраструктуре. Поново је ова, како смо је назвали, „чудна“ година узела данак?

Заиста смо имали озбиљне намјере да уложимо у спортску инфраструктуру и да стадион Леотара употпунимо, да блиста већим сјајем него сада. Међутим то се баш и није остварило, а разлог томе је управо ова чудна година.Захвални смо граду јер ће уложити новац у побољшање рефлектора и то нам даје нове могућности у раду и организацији у клубу. Сад је овај стадион уједно и атлетски, јер је направљена савремена атлетска стаза, па се надамо да ће омладина нашег града љетне вечери управо проводити на овом стадиону, бавећи се фудбалом, атлетиком или било којим спортом који овај стадион може да их задовољи.

Ипак, потребе остају?

Не бјежимо од тога. Потребно је уклопити много коцкица на прави начин да би се овај посао реализовао на најбољи могући начин. Стадион Леотара и објекте на стадиону треба освјежити, реконструисати и потрудићемо се да то обавимо у наредном периоду.

Помоћни терен?

Што се тиче помоћног терена, одавно већ постоји потреба за тим, тачније од тренутка када је на мјесту помоћног терена изграђен затворени комплекс на Бањама. Фудбалски савез РС нам је обећао да ће нам поклонити једну травнату подлогу и град би у том случају требао да одреди парцелу, да то будем рецимо, у кругу бивше касарне и ту би требали направити направити пар објеката који би служили омладинским категоријама за тренинге. До нас је да обезбиједимо најбоље могуће услове за тренинге наше дјеце. Ја сам сигуран да омладинска школа Леотара има баш добар тренерски кадар, тренери остварују завидне резултате на свим такмичењима и на дјеци остаје да напорно тренирају,имају физичке предиспозиције  и да неко од њих буде будући Владимир Гудељ, Небојша Гудељ ,Бранислав Крунић, Мијат Гаћиновић и слично. Инфрасатруктура не подразумијева само објекте већ и адекватне кадрове,масовну омладинску школу и добре тренере, економе, добре секретаре, физиотерапеуте и многе друге ствари које вам морају бити на располагању.

 

 

Коментари
Издвајамо