Огњиште на трону

05.01.2022. - Фудбал

На Меморијалном турниру „Мишо Таминџија“ публика је вечерас видјела четири узбудљива финала у конкуренцијама омладинаца, кадета, пионира и пјетлића. Побједнички пехари одлазе у витрине три невесињке и једне требињске екипе.

Омладинци су одиграли утакмицу достојну финала. Кафе Апотека је помало неочекивано, али заслужено повела са 3:0. Локомотива, која је већи дио утакмице играла тоталну офантиву, успјела је да смањи на 3:2. Ипак, невесињски састав је одиграо пожртвовано и тактички добро, па је у самом финишу стигао и до четвртог гола. Публика је на крају дуготрајним аплаузом поздравила и једну и другу екипу.

И кадетско финале Ресторан Огњиште – Кафе Машта било је узбудљиво. Билећани су дуго водили и били надомак тријумфа. Ипак, на минут и по прије краја Требињци успијевају да изједначе, а потом преко пенал рулета и да стигну до побједе.

У категоријама пјетлића и пионира надметали су се футсал полетарци из Невесиња и Требиња. Екипа МС дрво је у посљедњем минуту постигла гол за тријумф, а до трофеја су стигли и пионири ГР Вуковић. Требињски Академац је разочаран напустио паркет, након пораза у два финала.

Коментари
Издвајамо