Новинари хвале, фудбалери чврсто на земљи

27.07.2021. - Фудбал

Како се у трену само ствари мијењју. До јуче су играли на теренима друге фудбалске лиге РС а сада, фудбалери леотара, помало и пребрзо, налазе се у центру пажње БиХ фудбалске јавности.

И у 2. колу м:тел Премијер лиге БиХ играчи требињског Премијерлигаша су у неколико медија бирани у тимове кола.

Одлична игра Требињаца на Градском стадиону у Бањој Луци није прошла незапажено код спортске јавности и у свим медијима можете прочитати само позитивне коментаре о игри Леотара. Само оне који су мање упућени у дешавања око Леотара изненадила је борбеност и тактичка дисциплина изабраника Бранислава Крунића, те су показали да нису само „сплетом околности“ дошли до м:тел Премијер лиге БиХ.

Андреј Ђурић изабран је у Тим кола по избору Арена Спорт и Спорт центра.

У образложењу уредника ових портала пише: Андреј Ђурић је међу најзаслужнијима за бод који су Требињци освојили на гостовању код актуелног првака. Увијек на правом мјесту, изашао као побједник из многих зрачних дуела, а такођер и често блокирао шутеве ногометаша Борца.

Слично је и у престижниом порталу кликс.ба, у тим кола уврштени Андреј Ђурић, Владимир Арсић и Дејан Босанчић, док је Бранислав Крунић изабран за тренера кола.

„У задњој линији су штоперски двојац Леотара Андреј Ђурић и Владимир Арсић који су на гостовању против актуелног шампиона Борца одрадили беспријекоран посао с остаком одбране Требињаца, те су освојили велики бод. Везњак Леотара Дејан Босанчић пружио је сјајну партију против Борца. Много је претрчао и покривао је велики дио терена“, пишу новинари Кликса у образложењу своје одлуке и настављају:

„Тренер кола је Бранислав Крунић из Леотара чија екипа биљежи феноменалан старт на старту шампионата. С два гостовања донијели су четири бода, а реми у Бањој Луци прави је подвиг имајући у виду да Борац у прошлој сезони није губио бодове на свом терену, те да је Леотар новајлија у лиги и екипа у стварању која се постепено комплетира“, додаје се на крају.

У Леотару ипак, и даље, труде се да чврсто остану на земљи. Признања пријају али и обавезују на даљњи, још напорнији и мукотрпнији рад.

Коментари
Издвајамо