Нови трофеји Леостарса

04.07.2021. - Фудбал

Јучерашњи дан је обогатио витрине Фудбалског клуба ЛеоСтарса са два нова пехара.

Млади играчи овог клуба освојили су 2.мјесто на међународном турниру у Вишеграду. „Био је то Бамби куп традиционални међународни турнир за 2008 и млађе распоређених у 4 узрасне категорије.У 2008, годишту било је 20 екипа по групама, ми смо групу прошли без примљеног гола. У финалу смо минимално поражени од екипе  Арес из Чачка у утакмици гдје су наши дјечаци у потпуности надиграли екипу али срећа није била на нашој страни а нажалост била је присутна груба и некоректна игра противника.Најбољи голман турнира наш Божидар Лојовић“, каже нам први човјек  Леостарса Игор Јоксимовић.

Јоксимовић додаје да су фудбалери леостарса имали подршку Ненада Стојановића Пуркета, некадашњег сјајног фудбалера Леотара који тренутно води селекцију Школе фудбала Бубамара Београд.

Истог дана шампионско одличје  Премијер лиге Леостарс је освојио у Међугорју.

„Била је то Премијер лига за 2011. годиште и млађе, освојено прво мјесто, лига која се игра током читаве сезоне, дјечаци су показали свој раскошни таленат и доказали квалитет“, кажу у Леостарсу.

Сјајна увертира пред паузу која ће услиједити у јулу и фудбалског кампа АЦ Милана који ће у партнерству са ЛеоСтарсом бити одржан у Требињу од 10-15. августа.

Коментари
Издвајамо