Нове столице на Полицама

10.07.2021. - Фудбал

Радници „Требињеспорта“ почели су са постављањем 4.500 столица на требињском фудбалском храму, које су обезбијеђене кроз међународни пројекат у потпуности бесплатно. Столице су у Требиње дошле из Шпаније од произвођача „Euro Seating International“, чије се столице налазе на стадионима у Мадриду, Билбау, Севиљи, Атини, Генку, Марибору, Чилеу, Мексику, Катару, УАЕ…

Ради се о столицама високог квалитета, које су отпорније на лоше временске услове.

Директор Требињеспорта Милан Јанковић је рекао да ће осим постављања столица до прве премијерлигашке утакмице у Требињу бити извршена и санација трибина изнад свлачионица, како би се ријешио проблем прокишњавања, те ће бити асфалтиран тротоара до источне трибине, проширена новинарска ложа и други бројни други ситни радови.

По његовим ријечима, врхунац свега ће бити постављање рефлектора, које се очекује у марту 2022. године. Најзаслужнији што ће стадион у Полицаме засијати у новом руху су навијачи београдских вјечитих ривала. Наиме, удружења навијача Партизана и Црвене звезде из нашег града, заједно са бившим директором „Центра за социјални рад“ Александром Копривицом и „Форумом младих“ из Требиња су покренули пројекат и своме граду и клубу обезбиједили нових стадионских столица.

Подсјећамо, претходни пут нове столице су постављене 2003. године у склопу реновирања стадиона како би испунио услове за одигравање квалификације за Лигу шампиона.

Коментари
Издвајамо