Нове приче о љубави према Херцеговцу

Аутор: ФК Херцеговац-Радио Билећа
14.10.2021. - Фудбал

Оне који вриједно раде и чине добро за своју омладину и свој град људи великог срца лако препознају и награде.

Најбољи примјер је Фудбалски клуб „Херцеговац“. Наше првотимце обрадовала је вијест да од данас имају нове копачке.

Осам пари донирао је некадашњи играч „Херцеговца“ Никола Попара, а осам пари наш суграђанин Слободан Чомић.

Чомић је поред копачки донирао 30 мајица и штампу за 20 дресова као и канцеларијски намјештај за просторије управе (сто и столице).

„ Ово је мали знак захвалности Фудбалском клубу и подршка раду и труду наше омладине. Они су много урадили за развој спорта у нашем граду. Позивам све суграђане који могу да помогну да Херцеговац оживи и врати стару славу, да Клуб ради као и прије петнаестак година“, рекао је Слободан Чомић.Петар Перо Лисов из Билеће је отишао 1965. године, али није заборавио свој родни крај. Данас је Фудбалском клубу донирао 1.000 конвертибилних марака.„Ја нисам тренирао фудбал, са 16 година сам отишао из Билеће. Али помоћи овом клубу исто је као помоћи члану породице“, рекао је Лисов.

Предсједник Фудбалског клуба „ Херцеговац“ истакао је да је неизмјерно захвалан свим донаторима и пријатељима клуба захваљујући чијој помоћи свакодневно расту. Листов је напоменуо да га посебно радује што „Херцеговац“ може вјеровати у будућност, јер има одличну школу фудбала и тренере који улажу велики труд у раду са млађим категоријама.„Нама свака донација много значи. Значи нам подршка свих наших суграђана и оних којима је Билећа у срцу. Хвала нашим донаторима и хвала Николи што није заборавио клуб у којем је направио прве фудбалске кораке“, каже Никола Лисов.

Подршку Фудбалском клубу пружио је и наш суграђанин Огњен Јањић донацијом рачунара. Подсјећамо да су у продаји картице „Пријатељ клуба“ за сезону 2021/2022. Картице су намјењене физичким лицима која желе да помогну раду и активностима клуба. Цијена картице је 20 КМ, а у понуди су и сребрна (50 КМ) и златна (100КМ) картица.

Коментари
Издвајамо