Невесињски дерби припао Wwin МДМ-у

26.12.2021. - Фудбал

На Меморијалном турниру „Мишо Таминџија“ познат је први полуфиналиста у конкуренцији сениора. То је састав Wwin МДМ који је након много узбуђења савладао Кафе ЕКС и обезбиједио прво мјесто у групи. Голеада, бравура Братића и неискориштени казнени ударац у посљедњим тренуцима обиљежили су овај сусрет који је вечерас задовољио публику у Спортској дворани „Невесињка“. Од почетка се играло у високом ритму, низале су се акције и падали голови, а посљедњи минут је донио праву драму. Јурећи изједначење ЕКС је кренуо у тоталну офанзиву, изборио шести прекршај за казнени ударац, али је шут Пудара зауставио Пашајлић. Састав чију окосницу чине играчи КМФ „Невесиње“ са Додром ће у посљедњем колу Б групе рјешавати другог путника за полуфинале.

У кадетској конкуренцији Кафе Тим Гацко је савладао Невесињепутеве и расплет у А групи одложио за посљедње коло. Сусрет пионира одлучивао је побједника Б групе. У четвртфинале са прве позиције иде екипа ГР Вуковић, а са друге Кафе Урке.

резултати

Пионири: ГР Вуковић – Кафе Урке Гацко 1:0 (Милутиновић), кадети: Невесињепутеви – Кафе Тим Гацко 1:3 (Братић – Слијепчевић 3), омладинци: Ник ПРОМ Билећа – Ауто салон Ђуро 0:3 (п.ф.), сениори: Кафе ЕКС – Wwin МДМ 3:4.

Недјеља, 26. децембар

17:00 Азура – Спортинг (пј)

17:30 МС дрво – Академац Требиње (пј)

18:00 Кафе бар Машта Билећа – Академац Требиње (к)

18:45 ТР Дејан – Невесињепутеви (к)

19:30 Студио Акорд Билећа – Кафе клуб Урке (о)

Коментари
Издвајамо