Невесињци спремни за реванш

28.11.2020. - Фудбал

Клуб малог фудбала невесиње вечерас ће угостити, у мечу 2. кола Прве лиге РС група „Исток“, Клубу малог фудбала Јахорина са Пала.

Ово ће бити уједно и домаћа премијера у новој првенственој сезони, али нажалост без присуства публике.За разлику од првог кола, Невесињци би на располагању требали да имају све играче осим повријеђеног Гутића.


„Гостујућу екипу добро познајемо, јер смо у посљедњих неколико сезона одиграли низ сјајних утакмица, а напетости, узбудљивости, преокрета, искључења, спортских и неспортских потеза није недостајало.Посљедњи од тих сусрета одигран је у фебруару ове године на Палама и завршен је неријешеним резултатом 5:5, а утакмицу је обиљежило пристрасно суђење домаћину и веома некоректно понашање играча и стручног штаба Јахорине.Ми ћемо вечерас још једном показати праве домаћинске манире и џентлменско понашање, те на фер и коректан начин угостити Паљане и одиграти меч на спортски начин, па нека бољи побиједи“, кажу у невесињској екипи. Меч је на програму вечерас од 20 часова.

Коментари
Издвајамо