Немања Матић:Црвена звезда? Није реално!

13.05.2022. - Фудбал

У првом интервјуу по објави да одлази из Јунајтеда, Немања Матић је објаснио зашто се опредијелио да, годину дана прије истека уговора, оде из Манчестер јунајтеда.

– Размишљао сам неко вријеме и шта је најбоље. Вријеме је за промјену, нови мотив и средину. Хтио сам да обавјестим клуб на вријеме, а не тик пред припреме да би могао да нађе замену. Имао сам клаузулу гдје сам могао да прекинем сарадњу прије посљедње сезоне и искористио сам је. Могу да идем као слободан у други клуб – рекао је дефанзивни везиста за Спортал.

Некадашњи играч Бенфике и Челсија наводи да и даље не зна гдје ће наставити каријеру.

– На овом нивоу могу да играм још двије или три сезоне. Повратак у Србију? Осим четири мјесеца у Колубари, никад нисам ни играо сениорски фудбал у Србији – рекао је Матић, који се посебно дотакао Црвене звезде, чији је навијач од малена.

– Била ми је жеља кад сам био дијете, то је био сан, да дођем до првог тима Црвене звезде и не мора ништа боље од тога. Како сам ишао степеник по степеник, касније није било ни реално. Више ни немам ту жељу, не видим себе у српском фудбалу – искрен је Убљанин.

Коментари
Издвајамо