Некад било…… 23.12. 2014.

23.12.2021. - Фудбал

Током зимских мјесеци, покушаћемо да вратимо тоак спортске историје, или макар на оне дане када је било интересантних догађања.

Тако је, на данашњи дан 2014. године у Вишеграду одржан традиционални, 21. по реду, кошаркашки сабор РС, на коме су своје знање и умјеће показали кошаркаши из наше републике и Србије, био је одигран ревијални меч сениора и јуниора, такмичење у тројкама и закуцавању, а међу учесницима било је и неколико кошаркаша и тренера из нашег града.
Сениорску репрезентацију РС у овом мечу водиио је тадашњи тренер тадашњег Свислион Леотара Драгољуб Видачић, а у екипи су били Владимир Алексић и Ђорђије Нинковић, кошаркаши требињске екипе као и, тада, некадашњи играчи Леотара Никола Ђурасовић и Стефан Глоговац.
Јуниорску екипу Подручног кошаркашког савеза Херцеговина и Романија са клупе је предводио руководилац омладинских категорија Леотара Дражен Шегрт.

И ове године биће одржан кошаркашки сабор РС у Бијељини. Имена, слична као онда…. Божо Ђурасовић, Дејан Шакотић, Ђорђије Нинковић и Никола Ђурасовић  браниће боје Леотара а Јована Милаковић и Снежана Достинић, Леотара 03.

Вријеме неке ствари, чини се, и не мијења…

Коментари
Издвајамо