Mundijal iz bloka i u Trebinju

24.11.2022. - Фудбал

Humanitarna organizacija “Srbi za Srbe“ sprovodi globalnu humanitarnu akciju „Mundijal iz bloka“!

„Trebinje je jedan od aktera ove akcije na čak šest lokacija u našem gradu. Prijatelјi naše organizacije stavili su se na raspolaganje i ovog puta, a svoj doprinos u ovoj akciji možete  da ostavite na sledećim lokacijama: Kafe „SiS“ Gorica, Kafe „San Remo“, Kafe „Čitaonica“, Kafe „Tini“, Kafe „Šumadija“ i Kafe „Hepi“. Ideja je da se podrška koju ćemo nesebično davati našoj fudbalskoj reprezentaciji na ovogodišnjem  mundijalu u Kataru spoji u humanu priču, da putem donatorskih kutija koje će za vrijeme trajanja mundijala biti postavlјene u navedenim lokalima prikupimo što značajnija sredstva u  našem gradu, a koja ćemo kasnije iskoristiti za brojne započete akcije širom Hercegovine“, kažu iz ove organizacije.

Od početka do kraja ove godine vrijednost donacija koje je ova humanitarna organizacija uspjela da obezbjedi širom  Hercegovine iznosiće preko 350.000 KM!

„Zato dajmo svoj skromni doprinos, pridružimo se akciji i pokažimo da zdravo rodolјublјe i humanost u Trebinju nisu zaboravlјeni!

Коментари
Издвајамо