Мркела:Није завршен прелазник рок

24.01.2023. - Фудбал

Спортски директор фудбалског клуба Црвена звезда Митар Мркела изјавио је данас да прелазни рок није готов и додао да ће се црвено-бели појачати ако се укаже прилика.

Црвена звезда се тренутно налази на припремама у турској Анталији.

– Имали смо велики број играча и утакмица, чекају нас још два меча, али су сви могли да добију прилику, а тренер је стигао да испроба различите фудбалере, варијације у тиму, као и системе. Мислим да су сви фудбалери веома добро одговорили на захтеве које је стручни штаб поставио пред њих. Постигли смо добре резултате у припремном периоду и показали да различите екипе могу да функционишу добро и да допринесу у резултатском смислу – рекао је Мркела, преноси званични сајт клуба.

Он није искључио могућност да Црвена звезда добије још неко појачање до краја прелазног рока.

– Прелазни рок није готов до последњег дана. Углавном се у свету највећи и најбољи трансфери дешавају пред крај прелазног рока. Ми смо задовољни оним што смо урадили у овом прелазном року и са Питером Олањинком на лето, али ако се укаже права прилика, појачаћемо Звезду најбоље што можемо – навео је спортски директор цвено-белих.

Мркела је рекао да велики број играча жели да настави каријеру у Црвеној звезди.

– Бенефит добрих резултата и доброг рада у клубу је и наш статус који имамо у Европи. На високом смо месту када је у питању рејтинг клубова у УЕФА и то нам је омогућило да будемо привилеговани на жребовима ове године и да имамо могућност да играмо директно Лигу шампиона. То је бенефит, а у разговорима са играчима потенцирамо то да ће имати могућност да играју и Супер лигу и Лигу шампиона, што је веома привлачно за њих.

Коментари
Издвајамо