Мркела оштрији него икад

Аутор: курир
28.10.2021. - Фудбал

Митар Мркела спортски директор београдске Црвене звезде био је синоћ оштар према својим изабраницима.

Свима нам је тешко пао пораз у Сурдулици и тешко да можемо имати оправдање за онакву и игру и резултат, наводи се у саопштењу Звездиног директора

Спортски директор Црвене звезде Митар Мркела, огласио се после сензационалног пораза шампиона Србије од Радника у Сурудлици у среду вече! Звезда је изгубила меч у Суперлиги после 16 месеци – с тим да је неуспех у Сурдулици највише обрадовао навијаче Партизана.

– Свима нам је тешко пао пораз у Сурдулици и тешко да можемо имати оправдање за онакву и игру и резултат. Имамо огроман квалитет и верујемо у наше играче и нашег тренера Дејана Станковића, али очигледно смо негде погрешили чим је резултат овакав какав јесте. Не може оправдање да буде лош и тврд терен и да смо због тога морали да прескачемо игру. Звездини играчи морају да буду храбри и пуни самопоуздања, морају да верују у свој квалитет и да буду стрпљиви у организацији игре и грађењу шанси. Оно у Сурдулици није личило ни на шта – био је огорчен Мркела. Тренер Станковић није могао да рачуна на њих у овако згуснутом распореду, а у Бундеслиги је вакцинисано 85 одсто фудбалера. Ми смо искусни професионалци и добро познајемо Црвену звезду. Свесни смо своје личне одговорности, великих очекивања које доноси велики клуб као што је Црвена звезда. Свесни смо и великих циљева које смо поставили, а основни је освајање шампионске титуле. Има још много да се игра, тек је прошла трећина првенства, имамо још 69 бодова у игри и два дербија са највећим конкурентом.

Коментари
Издвајамо