Милић:“Посложићемо се“ се до Жељезничара

30.06.2022. - Фудбал

Припремни период екипама, у првом реду, служи да уклопе сваког појединца, да се види ниво физичке спремности екипе али и уоче недостаци. У том свијетлу ваља гледати и први припремни дуел екипе Леотара под руководством новог тренера Марка Видојевића. Резултат утакмице са екипом Адрие, одигран у Никшићу, остаће забиљежен 1:1 а гол за Леотар постигао је Аћимовић. Сљедећа утакмица је против Арсенала у Тивту већ у суботу.

„Била је то прва наша утакмица у припремном периоду. Било је добро за почетак, резултат није био важан. Тркачки смо добро одрадили утакмицу, видјели гдје се налазимо, гдје гријешимо, да се на тренинзима допуњавамо. Убјеђшен сам да ћемо се „посложити“ за почетак шампионата. Припреме теку заиста у најбољем реду. Готово сваки дан два тренинга имамо. Буде тешко, тешке су ноге али добро радимо. Одлична је атмосфера, новајлије се добро уклапају. Потрудићемо се да направимо што бољу екипу и спремни дочекамо старт шампионата“, каже нам Зоран Милић првотимац Леотара,

Према његовим ријечима жријеб за требињску екипу је поприлично тежак.

У прва четири кола три пута гостујемо, на Полице нам долази актуелни шампион БиХ Зрињски, али вјерујем у нас“, истиче Милић.

Коментари
Издвајамо