Мијат поново на цијени

Аутор: српскаинфо
26.01.2023. - Фудбал

Играма у дресу АЕК Мијат Гаћиновић поново је скренуо пажњу на себе и не би било чудно да се врати у Бундеслигу у којој је провео највежи дио каријере.

Требињац је на радару Штутгарта који би га желио довести већ ове зиме, али атински „жуто-црни“ траже осам милиона евра за обештећење.

АЕК поново живи сан о титули, а један од најзаслужнијих што дише за вратом Панатинаикосу управо је златни “орлић“ са Новог Зеланда.

Добре игре у Грчкој поново су му отворила врата Њемачке, јер су „швабе“ послали конкретну понуду. Тренер Бруно Лабадија вјерује да би Гаћиновић представљао озбиљну појачање, имајући у виду чињеницу да је Бундеслиги одиграо 143 утакмице, уз три гола и десет асистенција. Проблем је што Штутгарт није превише финансијски моћан па су у граду Мерцедеса имали намјеру да Гаћиновића узме на шестомјесечну позајмицу и у уговор ставе клаузулу о откупу уговора.

Из Атине је стигао негативан одговор. Тачније, можда би и размишљали о излазном трансферу уколико би Штутгарт понудио минимум осам милиона евра.

Гаћиновић је током ове такмичарске године, постигао већ четири гола уз четири асистенције, а сигурно би имао Гаћиновић и јачи учинак да га од терена мјесец дана није одвојила повреда абдомена, а на терен се вратио у недавном окршају са Јоникосом.

Коментари
Издвајамо