Меморијал упркос Корони

Аутор: РАДИО НЕВЕСИЊЕ
21.12.2020. - Фудбал

Традиција одржавања Меморијалног турнира «Мишо Таминџија» упркос пандемији неће бити прекинута. Организациони одбор турнира одлучио је да 28. издање ове спортске ревије приреди у скраћеном формату, од 2. до 6. јануара.

Манифестација која више од четврт вијека привлачи пажњу истинских љубитеља малог фудбала из региона биће одржана уз поштовање свих епидемиолошких мјера које се иначе проводе на спортским догађајима. Нажалост, турнир ће протећи без присуства гледалаца који су у протеклих 27 година у великом броју долазили у Спортску дворану «Невесињка».

Планирано је да се спортско надметање одржи само у конкуренцији сениора. Пријаве екипа уз уплату од 100 КМ могу се обавити у пословници «Дрина осигурања» до 31. децембра. Уплаћена средства биће расподијељена на двије награде. Организатор проводи такмичење, обезбјеђује побједнички пехар, суђење и дезинфекцију спортског објекта и просторија.

Подсјећамо, побједник 27. Меморијала је Кафе «ЕКС» .

Меморијални турнир у малом фудбалу „Мишо Таминџија“ непрекидно се у Невесињу одржава од 1993. године и најмасовнија је манифестација ове врсте у источној Херцеговини.

Незаборавна спортска дружења и бројни куриозитети који су везани за ову спортску манифестацију били су главни мотив пријатељима турнира да и ове године уложе напоре како се ријетка традиција не би прекидала.

Коментари
Издвајамо