Меморијал на понос Невесињу

25.11.2021. - Фудбал

Организациони одбор Меморијалног турнира у малом фудбалу „Мишо Таминџија“ одржао је први састанак поводом овогодишњег 29. турнира.

Незаборавна спортска дружења и бројни куриозитети који су везани за ову спортску манифестацију били су главни мотив спортским радницима и пријатељима турнира да и ове године уложе напоре како се ријетка традиција не би прекидала.

Наредних дана биће објављене детаљне информације везане за наградни фонд, котизације и систем такмичења. Организациони одбор позива све потенцијалне спонзоре и пријатеље турнира да помогну одржавање манифестације која је готово три деценије препознатљиво обиљежје новогодишеих и божићних празника у Невесињу.Прошлогодишњи побједник турнира који је одигран у скраћеном формату био је Кафе ЕКС.Меморијални турнир у малом фудбалу „Мишо Таминџија“ непрекидно се у Невесињу одржава од 1993. године и најмасовнија је манифестација ове врсте у источној Херцеговини. Фудбалске вјештине на паркету Спортске дворане „Невесињка“ у протеклих 28 година показивали су играчи из свих херцеговачких градова, Србије и Црне Горе, а као гости на овој ревији фудбала присуствовали су познати играчи и тренери из региона.

 

 

Прошлогодишњи побједници Кафе ЕКС

Коментари
Издвајамо