Маракана ипак празна

17.02.2021. - Фудбал

Провејавала је нада међу звездашима да би капије Маракане ипак могле да се отворе за толико чекани окршај са Миланом у Лиги Европе.

Шушкало се и спекулисало да би могао да буде отворен капацитет од 30 одсто, потом и да би око 5.000 навијача могло на трибине, али од тога нема ништа.

Доктор Предраг Кон је у изјави за Блиц категорично демантовао могућност да се и мањи број навијача нађе на утакмици Звезде и славних Росонера у четвртак. Своју одлуку је образложио погоршањем епидемиолошке ситуације и све већим број случајева корона вируса у Србији, а поготово Београду.„Не можемо да дозволимо било какво окупљање, па тако ни на поменутој утакмици јер се последњих дана епидемиолошка ситуација погоршала. Поготово у Београду. У таквој ситуацији било какво окупљање у већем броју не може да прође. То је став медицинског дела Кризног штаба и он се неће променити“, рекао је Кон за Блиц.

Овим се чини да је стављена тачка на све наде да ће макар део навијача моћи да присуствује великој утакмици у четвртак увече. Црвена звезда – Милан ће се нажалост играти пред празним трибинама.

Коментари
Издвајамо