Леов „дечко који обећава“

Аутор: Р.МИ.
12.10.2020. - Фудбал

Почетком осамдесетих у екс ЈУ кинематографији био је снимљен играни филм „Дечко који обећава“. Управо тим називом можемо окарактерисати досадашњу каријеру, игре у овој полусезони и залагање које показује на терену Зоран Милић, млади фудбалер „Леотара“.

Он и његови саиграчи на терену, ове фудбалске јесени пружају итекако добре партије и са приједорским „Рударом“смјењују се на првом мјесту на табели.

„Велико ми је задовољство што могу да кажем да смо овај одличан пласман до сада остварили као тим. Без истицања било којег појединца испред колектива. Управа, шеф стручног штаба са сарадницима и ми на терену одлично смо, заиста, функционисали и тако ћемо радити и у времену које је пред нама.Било је ту утакмица које смо могли и боље да одиграмо, али вријеме ради за нас“, каже нам Милић и додаје: „Задовољан сам својим играма а убјеђен сам да могу још и боље. Овај клуб и град и навијачи заслужују да ми, као тим „изгарамо“ на терену за наш „Леотар“. И да побјеђујемо“, каже Милић за hercegsport.com.

 

Поред првенствених борби фудбалери „Леотара“ успјешно наступају на још два фронта.

„Па јесте успјешни смо на три фронта. Највећу пажњу ипак посвећујемо лиги. Нећемо запоставити ни Куп РС и Куп БиХ. У Приједору смо одиграли мудро и чекамо новог противника, а што се тиче Купа БиХ покушаћемо да стигнемо што даље. У сутрашњем мечу против Крупе немамо шта да изгубимо. Увјерен сам да само можемо да добијемо. Респектујемо госте и уважавамо њихов ранг такмичења али покушаћемо и надам се успјети, да стигнемо до побједе и даљег ранга такмичења. Имамо и ми своје адуте, надам се најбољем“, каже Милић.

Милић истиче да је пред „Леотаром“ наредни период можда и најважнији у јесењој полусезони, али да су расположење и атмосфера у екипи, наговјештај и одличних игара.

Коментари
Издвајамо