„Леотару“ пауза освјежила редове

23.10.2020. - Фудбал

Након два везана пораза, од „Крупе“ у Купу БиХ и „Звијезде 09“ оз Етно села Станишић, фудбалери „Леотара“ су имали седам дана одмора да „посложе“ редове и припреме се за сутрашњи меч са екипом „Модрича Алфа“ у Модричи.

Меч некадашњих премијерлигаша биће, по свој прилици занимљив јер домаћини на свом терену имају скор од три побједе , два „ремија“ и једног пораза и сваки исхид је „отворен“. Но „Модрич Алфа“ у сутрашњи меч улази са амбицијом да претекне „Леотар“ на табели.

„Морам да признам да нам је пауза итекако добро дошла да се опоравимо од непланираног пораза у Требињу. Али и даље знамо свој циљ, наша је амбиција да постанемо једна стабилна екипа, у врху табеле, так да нас непланирани порази неће демотивисати, али ни побједе неће дониејти непотребну еуфорију. Одморили смо се од напорног ритма сриједа субота и за сутрашњи меч имамо пар „ровитих“ играча. У шали кажемо да се ја и доктор консултујемо око састава. Али шалу на страну, вјерујем да можемо остварити добар резултат у Модричи“, каже тренер „Леотара“ Олег Ћурић.

Утакмица „Модрича Алфа“ : „Леотар“ игра се на стадиону „Милан јелић“ у Модричи а почетак је у 14 часова и 30 минута.

Коментари
Издвајамо