Леотар убједљив

23.12.2020. - Фудбал

Клуб малог фудбала Леотар није дозовлио изненађење и вечерас је у Љубињу побиједио домаћу истоимену екипу резултатом 11:3, полувријеме 8:1 у оквиру 6.кола Прве футсал лиге РС група исток.

Резултат ни једног тренутка није долазио у питање јер су од првог минута Требињци играли одважно и квалитетно, ни једног тренутка не потцјењујући противника.

„Знали смо да противника, као што је екипа Љубиња, изузетно неугодна и опасна на свом терену, ни једног тренутка не смијемо потцијенити. Такав приступ игри, досљедност и пуна концентрација донијели су нам убједљиву побједу. Терен у Љубињу је за многе неугодан, а противник увијек фер и коректан. Хвала им на лијепом дочеку и фер и коректној игри. Остало нам је још да одиграмо против Невесиња. То ће бити једна изузетно тешка утакмица у којој нема фаворита али надам се ипак нашој побједи“, рекао нам је Лазар Зечевић стријелац пет голова за екипу Леотара. поред њега у листу стријелаца уписали су се Саво Андрић два, те Срђан Андрић,Чечур, Ђурић и Нинковић по један. Голове за Љубиње су постигли Ћоровић, Тохољ и Шијаковић по један.

У сљедећем колу леотар је домаћин екипи Невесиња.

Коментари
Издвајамо