Леотар против Добоја и короне

19.03.2021. - Фудбал

Футсалери Леотара и Добоја играће одлучујуће утакмице за првака Републике Српске и пласман у Премијер лигу Босне и Херцеговине. Ипак, да не буде то истински дерби двије најбоље екипе Прве лиге ове сезоне побринуо се коронавирус који је ушао у редове требињског клуба и право је питање у каквом ће саставу, са колико и да ли ће уопште моћи отпутовати на прву утакмицу у Добој.

– Оно што смо се плашили и прибојавали читаво првенство десило нам се сада у самој завршници првенства, пред финалну серију против КМФ Добој. Опасни вирус је ушао у наш клуб, имамо заражених и још тестираних који чекају резултате. Клиничка прилика града Требиње која је изузетно лоша није нас заобишла. Што је охрабрујуће јесте да су заражени са лакшом клиничком сликом. Утакмица у Добоју је заказана за овај викенд, у суботу од 21 час. Покушаћемо све да обезбиједимо довољан број играча да бисмо отпутовали на поменуту утакмицу послије сутрашњих резултата теста, поручују из Леотара.

-У госте нам долази екипа за респект,некадашњи првак БиХ. Наш циљ је јасан, и идемо ка томе. На располагању имамо све наше играче и не сумњам у побједу моје екипе. Спремни смо за ово финале,спремни смо да уђемо у Премијер лигу БиХ,али идемо једну по једну утакмицу до циља. Екипи Леотара желим добродошлицу у наш град, и једну добру спортску и такмичарку утакмицу, у шта сам сигуран да ће бити. -рекао је Радослав Ристић тренер Добоја.

Коментари
Издвајамо