Леотар кренуо са припремама

14.06.2022. - Фудбал

Фудбалери Леотара, након кратке паузе од завршетка прошлогодишње сезоне, вечерас су се окупили на првом тренингу уочи почетка такмичења у наредној сезони Премијер фудбалске БиХ лиге.

Петнаестак првотимаца окупили су тренери Дамјан Ратковић и Анел Рамић а фудбалерима се кратко обратио и новоименовани предсједник Управног одбора требињског премијерлигаша Рајко Мичета.

„У разговорима смо са неколико тренера, а неко од ниих би требао да ускоро буде именован за Шефа стручног штаба требињске екипе а с обзиром да је досадашњи тренер Миодраг Бодирога изразио жељу да не буде више на тој функцији. Жељко Радовић такође неће бити спортски директор. Ово данас није била калсична прозивка и кренули смо са лаганим тренинзима. Са неким играчима са стране из прошле године обавили смо прелиминарне преговоре али сачекаћемо именовање новог шефа стручног штаба“, каже Мичета.

Према његовим ријечима Фудбалски клуб Леотар има нешто што му „виси над главом“, а то је припремање инфраструктуре за Премијер лигу. „То генерално није у нашим рукама. Неке рокове морамо испоштовати јер можемо доћи у прилику да у неком наредном периоду домаће утакмице играмо на гостујућем терену. Све ћемо урадити што је до нас да се домаће утакмице играју у Полицама у пуном комодитету пред рефлекторима“, поручио је Мичета.

Жријеб такмичарских бројева м:тел Премијер лиге Босне и Херцеговине за сезону 2022/23. биће одржан 17. јуна са почетком у 12 часова у просторијама НС/ФС БиХ у Сарајеву.

Коментари
Издвајамо