Леотар кренуо, амбиције скромне

19.06.2021. - Фудбал

Непуних тридесетак дана од завршетка сезоне, данас су се фудбалери леотара окупили на прозивци уочи почетка припрема за старт у Премијер фудбалској лиги БиХ.

На лицима фудбалера задовољство због чињенице да ће се, након дугог низа година, поново такмичити у елитном БиХ фудбалском рангу а након одустајања екипе Крупе од такмичења.  Предсједник управног одбора требињског Премијерлигаша Гордан Мишељићем је у надањима и очекивањима од наредне сезоне био скроман.

„Наш основни циљ у наредној сезони је да останемо Премијерлигаши и да у ходу ријешимо инфраструктурне ствари која недостају на стадиону Полицама. Имамо обећања из Фудбалског савеза БиХ да ћемо ријешити, уз њихову помоћ питање рефлектора. Приоритет је да подлогу за игру, ријешимо са такозваном  хибридном травом чиме би урадили велики посао.На нивоу града постигнут је консензус  гдје ће јавна предузећа са приватним компанијама помоћи Фудбалском клубу Леотар.

Мишељић истиче да је остало веома мало времена до почетка шампионата и у току су интензивни преговори око појачања и евентуалног новог тренера екипе. „Малтене већ каснимо са припремним периодом, очекујем у наредном периоду да добијемо и лиценцу за наступ у премијер лиги. Прва разговоре смо већ обавили са нашим фудбалерима који играју у Премијер лиги за друге клубове и обавићемо разговоре. Ако не окренућемо се разгоору са другим играчима“, каже Мишељић.

„Кад смо се упустили у причу да Леотар буде члан премијер лиге знали смо да је велики посао пред нама и надам се да ћемо, заједничким ангажовањем свих, успјети у томе“, каже Жељко Радовић Спортски директор Фудбалског клуба Леотар.

Подсјетимо, у првом колу Леотар, уколико у овој седмици добије лциенцу за наступ у Премијер лиги БиХ , ће гостовати у Бијељини код екипе Радника.

Коментари
Издвајамо