„Леотар“ без притиска у Приједору

06.10.2020. - Фудбал

 

Осмина финала Фудбалског купа РС сутра ће у Приједору понудити дуел двије најбоље екипе у елитном РС фудбалском друштву, домаћег „Рудара“ и „Леотара“.

Ако је судити по десеткованом саставу који је отишао на пут, „Леотар“ наступа без Ристића, Зечевића, Перишића, Рамића, Андрића и Пребирачевића, домаћин је фаворит. Али…

„Вољом жријеба за двадесетак дана се већ други пут састајемо са Рударом,овог пута у купу и то у Приједору на њиховом терену.Састајемо се са једном од најбољих екипа у лиги тако да очекујем једну добру утакмицу баш као и у 7.колу. За нас је овај меч прилика да дамо шансу играчима који су у досадашњем току шампионата имали мању минутажу као и млађим играчима и да  покушамо да одиграмо једну добру утакмицу“, каже за Hercegsport.com тренер „Леотара“ Олег Ћурић.

Његов тим се налази у серији веома неугодних утакмица. „Рудар“ сутра, гостовање код „Сутјеске“ у Фочи која се бори за опстанак, меч шеснаестине финала Купа БиХ са „Крупом“ у Требињу и гостовање, изузетно неугодне „Звијезде 09“ из Етно села Станишић.

У случају неријешеног резултата у сутрашњем мечу, одмах се приступа извођењу казнених удараца.

Сутрашња утакмица „Рудар“-„Леотар“ почиње у 15 часова.

Коментари
Издвајамо