Леостарси са европским великанима

07.06.2021. - Фудбал

 

Протекли викенд, чланови Клуба фудбала Леостарс могу уврстити у можда и најуспјешнији у краткој али итекако успјешној историји клуба.

Два прва мјеста и низ признања донијеле су нове сомјехе на лице младих фудбалера, њихових родитеља, чланова стручног штаба али и праве мале армија навијача.

„У Коњицу смо ималитурнир Европског значаја и освојили прво мјесто чиме је ЛеоСтарс изборио пласман на свјетску смотру малих фудбалера у Бечу!Не само то, ми смо обезбједили мјесто на свјетском купу у Бечу са великанима попут Ливерпула, Јувентуса, Челзија, Бенфике, Роме, Бајерна…На турниру у Коњицу, дјечаци су одиграли фантастично сви до једног, а жири је изабрао нашег Николу Грујичића за најбољег голмана турнира, рекао нам је тренер Игор Јоксимовић.

На турниру који се играо у организацији Балкан пројекта учествовале су 22 екипе из БиХ, Србије, Црне Горе, Аустрије, Хрватске и Сјеверне Македоније. Прволасирана екипа ЛеоСтарс имат ће у Бечу обезбјеђен комплет смјештај на финалном турниру.

Друго мјесто освојила је екипа ШФ Шампион Брчко, трећа је била екипа Војводине из Новог Сада, четврта екипа ФК Славија – Источно Сарајево.

Лијеп увод су направили ЛеоСтарс који су освојили титулу првака јужне регије Републике Српске.

„Наравно да нема одмора, идемо даље… Много посла али и оних слатких обавеза је пред нама. Нови турнири, нова доказивања а укључени смо и у организацију Фудбалског кампа АЦ Милано у Граду сунца у августу“, говори нам Јоксимовић.

Коментари
Издвајамо