Лео пао у финишу

14.08.2021. - Фудбал

У првом сусрету 5. кола м:тел Премијер лиге БиХ Широки Бријег је уписао прву побједу. Резултатом 2:0 славили су против требињског Леотара на Пецари. Погоци су пали у самој завршници, а за вриједна три бода погодили су Иван Икић из слободног ударца у 86. минути утакмице те Даниел Лукић у четвртој минути судачке надокнаде.  Бранислац Крунић, стратег Требињаца, на прес конференцији послије меча је изјавио сљедеће:

“Мислим да је тешко коментарисати утакмицу послије пораза у посљедњим минутима. Нисмо заслужили да изгубимо, мада не умањујем побједу противника. У другом минуту смо имали велику прилику, ту нам се играч повриједио, није се повриједио сам, а успио је да издржи полувријеме, што је за похвалу.

У наставку нисмо имали никога да истрчи контру, тешко је поднијети пораз, али морамо се издићи изнад свега овог, видјели смо да можемо играти једнако са Широким Бријегом, а екипа смо која је тек ушла у Премијер лигу БиХ. Идемо у добром смјеру и не сумњам да ћемо остварити циљ, а то је опстанак”.

Коментари
Издвајамо