Лео кренуо

Аутор: ФБ профил ФК Леотар
10.01.2022. - Фудбал

Фудбалери Леотара данас су почели припреме за прољећни дио првенства у М:тел Премијер лиги БиХ. Нови стручни штаб је на стадиону у Полицама обавио прозивку, а први тренинг је одрађен данас поподне у Граду сунца, гдје ће бити обављене комплетне припреме.

Испред руководства, фудбалерима су се обратили предсједник УО Гордан Мишељић и спортски директор Жељко Радовић, који су играчима представили нови стручни штаб, али и подијелили очекивања од стручног штаба и играчког кадра у наредном периоду, а то је опстанак у највишем рангу.

Постоји јасан циљ, а то је опстанак у М:тел Премијер лиги БиХ. Ми смо ту да будемо ваш сервис, а све остало ће највише од вас зависити. Ми ћемо се потрудити као што је и био случај у првом дијелу првенства да све обавезе измирујемо на вријеме, обезбиједићемо све услове за квалитетне припреме и све остало што од нас будете тражили. Желимо Вам пуно успјеха и да сви заједно дамо свој максимум да постигнемо циљеве које смо поставили на почетку сезоне.

Тренер Леотара Миодраг Бодирога је играчима изнио план припрема .

Имамо све услове да комплетне припреме обавимо у Требињу. У почетку ћемо радити у два термина, а већ смо заказали и неке пријатељске утакмице против Будућности из Подгорице, Бокеља, Томислава и генералну пробу против Зрињског на Полицама, седам дана пред почетак првенства. Одредили смо групу играча на коју рачунамо у наставку првенства, а очекујем да нам се ускоро прикључе и појачања. Такође, неколико играча ће доћи на пробу, те ћемо се о њиховим квалитетима накнадно изјаснити. Све у свему, потребна су нам појачања у свим линијама у екипи и по том питању су већ обављени неки разговори и очекујемо ускоро нова лица на тренинзима.

Коментари
Издвајамо