ЛЕО ДОМИНАНТАН

Аутор: СПОРТДЦ Фото: SCREENSHOTS ARENASPORT Ž KOVAČINA
13.11.2020. - Фудбал

Фудбалери Леотара са убједљивих 4:0 спустили су завјесу на полусезону Прве лиге Републике Српске у фудбалу. Тренер Олег Ћурић задовољан је високом побједом над Славијом.

– Одиграли смо једну доста зрелу утакмицу, и тактички и физички. Најважније да смо побједом завршили полусезону. Што се тиче саме игре, нас је данас послужила срећа код гола. У посљедњих неколико утакмица што нисмо успјели да спакујемо у мрежу, данас је све ушло у гол. Честитке Славији на фер и коректној игри, а мојим  играчима на побједи и читавој полусезони, рекао је Олег Ћурић, те се осврнуо на још једну одличну партију младог Данила Шиповца.

– Честитке и Шиповцу, на висини задатка је поново био. Он је играч који је апослутно фокусиран на игру и тренинг и треба да буде примјер свим другим играчима.

Тренер Славије, Зоран Ербез, рекао је након завршетка утакмице у Требињу против Леотара да је ово вјероватно и најлошија утакмица досадашњег дијела сезоне, када је у питању Славија. – Честитам Леотару на заслуженој побједи, данас су били бољи и мора им се честитат. Можда најлошија наша утакмица у 15 кола и можда оправдање само може да буде што се она десила на страни, а остало ништа није добро. Ми смо кроз посјед покушали да дођемо до гола Леотара, али је то било толико јалово да смо били само на својој половини, никако да дођемо до гола противника. Ни Леотар није имао неку игру у првом полувремену, иако су постигли два гола, али то нимало не умањује њихову побједу јер су доминирали апсолутно у другом полувремену, рекао је Зоран Ербез након утакмице.

Коментари
Издвајамо