Лалатовић тврди пазар

17.12.2020. - Фудбал

Ненад Лалатовић ради сјајан посао ове године у Новом Саду. Његов тим је освојио раније Куп, сада је трећи на табели и још увијек у игри за титулу и поред свих проблема и неплаћања играча.

У међувремену, Лалатовић би могао и напустити клуб ове зиме, а признао је на прес конференцији да га тражи неколико клубова. Дотакао се и Борца из Бањалуке, који га намјерава довести за тренера.

„Постоји интересовање за мене, није тајна, али видјећемо. Ја имам уговор до љета, начуо сам нешто и ја за Борац, али ту су још два клуба из двије различите земље који желе да ме доведу. Ја бих волио да останем, али видјећемо, све ће бити познато у наредном периоду“, рекао је Лалатовић на конференцији за медије након меча.

Иначе, у разговору за Арену Спорт, одмах након утакмице, Лалатовић је био митериозан.

“Не могу ништа да обећам, никад не знате шта ће бити сутра. Кад ћу отићи, не знам, али многи ће јурити да оборе рекорд Ненада Лалатовића, иако су ме многи оспоравали. Нисам љубимац многих, али сам љубимац мојих играча, други ме не занимаљу, ја само живим за њиих. Ја биљежим добре резултате, побјеђујем, најбољи сам тренер у Војводини по броју побједа“, казао је Лалатовић.

Подсјећамо да се Лалатовић повезује као насљедник Владе Јагодића, који би напустио позицију шефа стручног штаба ФК Борац, али би био прекомандован на позицију спортског директора.

Коментари
Издвајамо