Крунић:Публика Тузлацима дала вјетар у леђа

Фото: Тузлански.ба
30.07.2021. - Фудбал

Тренер Леотара Бранислав Крунић прокоментарисао је пораз своје екипе у мечу са Слободом.

Екипа требињског Леотара минималним резултатом поражена је од Слободе на “Тушњу”, а утакмицу је прокоментарисао тренер Бранислав Крунић.

“Утакмица се Слободи отворила онако како су они хтјели. Из те ситуације на почетку утакмице су добили једанаестерац који су искористили и онда је било тешко играти. Слобода је данас била ношена с овом сјајном публиком која их је пратила кроз читаву утакмицу, те нама нису дали да се вратимо у меч. Нису они нешто превише ни покушавали да нас притишћу послије тога гола, али нам нису дозволили да ми нешто створимо. Контролисали су дешавања на терену и на крају заслужено побиједили. На томе им честитам. Ми се окрећемо сљедећој утакмици, биће то прва домаћа и надам се да ћемо ми пред својом публиком имати овакву подршку и на крају остварити позитиван резултат” – рекао је Бранислав Крунић.

Слобода након прва три премијерлигашка кола у новој сезони има исто толико побједа, а разлога за задовољство има Младен Жижовић који је прокоментарисао данашњу побједу над Леотаром на “Тушњу”.

“Постигли смо гол у раној фази утакмице и у првом полувремену контролисали меч. Чекали смо своју прилику послије из контри и полу-контри. У посљедњих 15 минута морали смо много боље да рјешавамо ове ситуације које су нам се отварале пред голом Леотара, али смо сами себи закомпликовали ситуацију. Кроз утакмице које добијамо с једним голом разлике морамо држати концентрацију до самог краја, а можда у тим неким сегментима са спортске стране је то боље” – рекао је Жижовић.

Коментари
Издвајамо