Крунић смирен, Јагодић жали за бодовима

16.07.2021. - Фудбал

Леотар је на повратку у Премијер лигу Босне и Херцеговине савладао Радник у Бијељини са 1:0. Задовољан тријумфом у Бијељини био је тренер Леотара Бранислав Крунић.

„Покушали смо чврстом одбраном и из контри и искористили смо своју шансу. Имали смо више среће од противника, надам се да смо је заслужили. Ми немамо звијезде у екипи и само дисциплинованом игром можемо доћи до бодова“, рекао је Крунић и додао је:

„Нама је позитиван резултат данас био и неријешен, али свакако да ће нам побједа доста значити. Можда је неријешено најреалније било, али Радник своје шансе није искористио. Имали смо мало времена да се припремимо и ова три бода су нам јако битна“, рекао је Крунић након утакмица.

Владо Јагодић има, како каже,  за чиме да жали након домаћег пораза.

„Било је очекивати да ће Леотар овако играти. Мислим да смо заслужили више од пораза, али нисмо имали среће. Ко први да гол на оваквој утакмици реално је и да побједи“, рекао је након меча тренер Радника Владо Јагодић и наставио је:

„Све су ово млади играчи, оставио сам неке измјене да бих могао реаговати, али нажалост из једне шансе су нам дали гол. Ми смо промашили много шанси, није било среће.“, рекао је Јагодић.

Коментари
Издвајамо