Крунић подијелио утиске послије прве утакмице

Аутор: спорт1
30.06.2021. - Фудбал

Тренер Леотара Бранислав Крунић након утакмице се захвалио Жељезничару на гостопримству и похвалио своје играче за приказану игру:

„Па прво бих се захвалио домаћину на гостопримству, мислим да је била фер и коректна утакмица без неких грубих стартова и тешких дуела. Доста је, да тако кажем, личила и на неку првенствену утакмицу, могу бити задовољан како су моји играчи показали одговорност у екипи. Стајали су доста компактно и чврсто, види се да је већина ових играча играла нижи ранг такмичења и да је ту разлика у квалитети, али то смо надомјестили том неком компактношћу и озбиљношћу и могу бити задовољан оним што су приказали данас. Наравно, очекује нас пуно рада да би могли да играмо неку озбиљнију улогу. Покушаћемо да доведемо неке играче који би могли да креирају прилике и створе неки бољи посјед и играче који би постизали голове, тако да ћемо у наредном периоду тежити ка томе“, објаснио је Крунић и прокоментарисао планове за почетак првенства:

„На стручном штабу је да одлучи да ли ћемо се спремати за прво коло да будемо свјежи, па да послије да уђемо у проблем или ћемо у тих првих кола бити тешки, па послије доћи до свјежине. Сад је то наша процјена и од нас зависи. Налазимо се сада у дијелу припрема гдје ћемо одлучити у ком правцу ћемо ићи. Немамо потпуну слику нити могућност да се припремимо како треба, али шта је ту је, требамо се прилагођавати“, објашњава Крунић који додаје да су непознанице са лиценцом спријечиле клуб да се додатно појача:

„Нисмо могли радити на појачањима што се тиче играча, јер нисмо знали да ли ћемо добити лиценцу. Мислим, ишли смо према томе да додбијемо, све смо радили, надали се, вјеровали и на крају успјели, али наравно да нисмо могли склапати екипу. Од данас почињемо преговарати са играчима и покушати направити респектабилан тим који би могао конкурисати осталим екипама“, закључио је Крунић.

Коментари
Издвајамо