Крунић мијења Ћурића ???

15.06.2021. - Фудбал

Иако су ових дана, у Фудбалском клубу Леотар сви поприлично закопчани око ангажовања нових фудбалера и кадровског ојачања, неке информације ипак пристижу.

Како је данас објавио портал Правдабл Бранислав Крунић је нови шеф стручног штаба Леотара, новог премијерлигаша БиХ. Он је данас завршио договор са Управом Леотара. Представљање новог тренера биће обављено у четвртак, када ће бити обављена и прозивка фудбалера за нову сезону. Крунић је своју каријеру започео управо у Леотару, са којим је освојио и шампионат БиХ, а у тренерској каријери водио је Жељезничар Спорт тим и два премијерлигаша Крупу и Борац из Бања Луке.

Многе ствари око Фудбалског клуба леотарсу и даље у „магли“, али је чињеница да су интензивирани разговори у Фудбалском савезу БиХ око административних питања.

Жријеб такмичарских бројева Премијер лиге Босне и Херцеговине за сљедећу сезону ће се обавити у четвртак, 17. јуна у просторијама Н/ФС БиХ. Титулу првака Босне и Херцеговине брани екипа бањалучког Борца која је фуриозним финишом дошла до трофеја, а жријеб је заказан за 12 сати. Због тренутне епидемиолоске ситуације, жријебању може присуствовати само један представник клуба. Уколико дође до смјене тренера леотара, сасвим је сигурно да ће Крунић морати на брзину да скенира састав екипе и опредјели се у којим линијама су појачања неопходна.

Коментари
Издвајамо