Корона сасијекла „орлове“.

18.11.2020. - Фудбал

Орлови вечерас од 20.45 играју на стадиону „Рајко Митић” у Београду против Русије утакмицу у Лиги нација. Србији је потребна победа, али и пораз Турске од Мађарске у тој групи, како би остала у Лиги нација Б.

Репрезентативци Србије Сергеј Милинковић-Савић, Дарко Лазовић и Ђорђе Николић позитивни су на корона вирус, саопштио је Фудбалски савез Србије (ФСС).

– Дан пред утакмицу против Русије приликом редовног тестирања на вирус ЦОВИД – 19 откривено је да су још три играча позитивна. Реч је о Сергеју Милинковић – Савићу, Дарку Лазовићу и Ђорђу Николићу. Уз њих је на вирус је позитиван и један физиотерапеут. Што се тиче осталих репрезентативаца и стручног штаба, резултати су негативни – наводи се у саопштењу ФСС-а.Нешто прије, саопштено је да је Александар Коларов позитиван на овај вирус,

Као и у случају Луке Миливојевића, медицински тим ФС Србије одмах је поступио у складу са мерама и протоколима УЕФА и Владе Републике Србије тако да су сва тројица репрезентативаца и физиотерапеут напустили Спортски центар у Старој Пазови и до даљег ће бити у кућној изолацији.

Коментари
Издвајамо