Коларов у Црвеној звезди !!!

28.04.2021. - Фудбал

Дуго се пише о евентуалном доласку Александра Коларова у Црвену звезду. Некадашњем капитену репрезентације истиче уговор у Интеру, он неће бити продужен, а играч сигурно не намјерава да се пензионише.

Иако су га повезивали са Болоњом и Галатасарајом, играч је говорио да му није проблем да се врати у српски фудбал и сада су се појавиле информације да ће на љето појачати тим Дејана Станковића!

Како пише Меридиан спорт, позивајући се на своје изворе, Коларов и Станковић су већ неколико пута имали разговоре око доласка на „Маракану“. Сада, како се наводи, заиста одмакли, а управо је Станковић тај који инсистира на доласку Коларова и нуди му мјесто једног од лидера. Њих двојица су од раније велики пријатељи ван терена. „Коларов је спреман да смањи захтјеве које се тичу примања, јер је сада већ у позним фудбалским годинама, а није тајна да је већ доста зарадио од фудбала. Готово читаве сезоне је на клупи, тако да му и те како значи да се врати и да коначно игра“, рекао је добро обавијештени саговорник близак Станковићу и Коларову. Звезда се изгледа озбиљно спрема за Лигу шампиона, пошто су Александар Драговић и Александар Пријовић већ пристали. Ако дође и Коларов, то је већ доста јак тим, али и један од најскупљих. Њиховим довођењем Црвена звезда би добила можда и најзвучније појачање у посљедњих 20 година.

Коментари
Издвајамо