Kamp pun pogodak

04.08.2022. - Фудбал

 

 

Sedmodnevni fudbalski kamp u okviru Ljetne škole sporta u Trebinju koju je organizovalo Ministarstvo porodice, omladine i sporta u Vladi Republike Srpske uspješno je završen. Na njemu je učestvovala reprezentacija mlađih kadeta Republike Srpske, dječaci rođeni 2007. godine, ali bez igrača premijerligaških klubova: banjalučkog Borca, Sloge Meridian iz Doboja i trebinjskog Leotara

-Nakon svega, kada podvučemo liniju i analiziramo sedam dana rada možemo da kažemo da je Trebinje bilo pun pogodak za igrače koje smo željeli da provjerimo iz ostalih klubova, jer premijerligaške fudbalere dobro poznajemo. Ovim putem želim da se zahvalim Ministarstvu porodice omladine i sporta, Gradu Trebinje, svim klubovima koji su učestvovali u ovoj našoj zajedničkoj akciji. Reprezentativna okupljanja za nas treba da budu ponos, nešto najsvetije i sigurno je da ćemo i u narednom periodu praviti ovakve i slične akcije u svim reprezentativnim uzrastima – istakao je Zoran Deket, koordinator svih reprezentativnih selekcija Republike Srpske.

Ekspediciju Fudbalskog saveza Republike Srpske tokom sedam dana boravka predvodio je trener Oleg Ćurić, zajedno sa pomoćnicima Bojanom Ranilovićem i Ognjenom Šatarom.

-Svi momci koji su se odazvali na kamp ispunili su očekivanja, radili su maksiamlno korektno i odgovorno. Žao mi je što dvojica pozvanih igrača, zbog bolesti,nisu mogli da se odazovu Uroš Debelnogić i Kristijan Gagović, nadam se da će već za sljedeće akcije biti tu sa nama. Imamo široku lepezu kvaliteta u generaciji dječaka rođenih 2007. godine s kojima treba da nastavimo da radimo, a nadamo se i nekim utakmicama na međunarodnoj sceni. Reprezentacija je ponos svih nas i svi zajedno treba da damo maksimum u svakoj akciji, pogotovo u omladinskim selekcijama koje su naša budućnost – rekao je trener Oleg Ćurić,  koji je imao i ulogu domaćina u kampu.

Коментари
Издвајамо