Још само 90 минута

26.05.2023. - Фудбал

Пет утакмица посљедњег кола Премијер лиге Босне и Херцеговине биће у директном преносу, само једна неће

Премије лига Босне и Херцеговине завршава се у викенду пред нама. На реду су утакмице посљедњег, 33.кола, у којем ће се дефинитивно распетљати ко иде као четвртопласирана екипа у Европу, а ко испада из лиге.

Пет утакмица је у директном преносу, као и прошлог викенда, а једини меч који нећемо гледати у преносу је дуел са требињских Полица гдје Леотар дочекује Широког Бријега.

На Мy ТВ су сарајевски ривали, Сарајево против Игмана, те Слобода и Жељезничар, двије екипе које се боре за опстанак и Жељезничар који гледа ка Европи. Сарајево нема резултатски императив.

На Арена Спорт ТВ иду три утакмице и то дуел Борца и Слоге, Тузла Цитyја и Зрињског и на крају Посушја и Вележа.

Све утакмице 33. кола играју се у недјељу од 17 сати.

Ппозната су и имена судија која ће дијелити правду на свакој од њих.

Антонију Бандићу из Груда припала је утакмица Сарајево – Игман, а помоћници ће му бити Маријан Ћосић из Широког Бријега и Давор Вукашиновић из Рогатице, док је улога четвртог суца припала Сабрији Топаловићу из Зенице. Утакмицу Посушје – Вележ судит ће Милош Гиговић из Градишке са помоћницима Џенаном Милићем из Сарајева и Стефаном Тешановићем из Источног Сарајева, док ће четврти судац бити Адис Мулахасановић (Сарајево).

Занимљиво ће бити и у Тузли гдје ће снаге одмјерити Слобода и Жељезничар, а правду на овој утакмици дијелит ће најбољи бх. арбитар Ирфан Пељто. Улога помоћника припала је Сенаду Ибришимбеговићу из Травника и Давору Бељи из Мостара, док је четврти судац Ермин Сивац из Зенице.

Александар Његомировић из Прњавора судит ће меч Слоге и Борца заједно са помоћницима Божидаром Рустићем из Градишке и Дамиром Лазићем из Грчког, а четврти судац биће Драган Кесић (Градишка).

Сусрет Леотар – Широки Бријег припао је Сарајлијама Адмиру Мусићу као главном арбитру те Амиру Кадићу и Емиру Захирагићу као његовим помоћницима. Четврти судац биће Јосип Мартиновић из Чапљине.

Драган Петровић из Бањалуке дијелит ће правду на утакмици Тузла Цитyја и Зрињског, док ће улогу помоћника имати Сретен Удовичић из Приједора и Давор Максимовић из Добоја. Приједорчанин Лука Билбија биће четврти судац.

Коментари
Издвајамо