Још и то !!!

28.04.2021. - Фудбал

У 28. колу Премијер лиге Босне и Херцеговине састају се Вележ и Борац, а домаћин је упутио интересантан захтјев Комитету за судије и суђење у којем траже стране судије за овај меч.

Управа мостарског тима упутила је захтјев Фудбалском савезу Босне и Херцеговине да за наредни меч, који директно утиче у борби за титулу Премијер лиге, буду делегиране судије из иностранства.

“У петак, 30. априла 2021. године са почетком у 20 часова, на стадиону ‘Рођени’ одиграће се утакмица између ФК Вележ и ФК Борац Бања Лука. С обзиром на важност утакмица, и на сва посљедња дешавања везаним за утакмице Премијер лиге, овим путем Вам достављамо захтјев да за наведену утакмицу буду делегирана страна службена лица, а све у циљу регуларности и заштите интегритета трошкова. Све додатне трошкове ангажмана страних службених лица, ФК Вележ је спреман сам сносити” – стоји у захтјеву Вележа.

Вележ је тренутно трећепласирани тим Премијер лиге Босне и Херцеговине са 51 бодом. Испред њих су Борац и Сарајево са два бода више и до краја сезоне ће се водити велика битка за титулу првака.

Коментари
Издвајамо