Izjave nakon utakmice Leotar Romanija

22.04.2024. - Фудбал

Leotar je u 26. kolu m:tel Prve lige Republike Srpske savladao Romaniju 3:2.

Trener gostiju Jadranko Bogičević, smatra da je njegova ekipa odigrala dobar meč, ali da deficit u skoku nisu uspjeli da nadomjeste i to je razlog tri primljena gola, sva tri glavom.

– Mi imamo neke unutrašnje probleme, koje ćemo nadam se riješiti u dogledno vrijeme i nadam se da ćemo ih uspjeti riješiti. Ovdje smo došli sa namejrom da igramo fudbal. Mislim da smo to i ostvarili, dobro se pomjerali, dobro branili i iz te neke tranzicije smo postigli dva gola. Nažalost, primili smo tri. Deficitarni smo bili u skoku, sva tri gola smo primili glavom, na šta nismo baš mogli da se baziramo i orijentišemo i odbranimo. Čestitam ekipi trenera Olega na pobjeda, sasvim zasluženoj, mada eto imali smo u 90. minuti 100% šansu, želim im sreću u budućnosti i hvala na gostoprimstvu, rekao je Jadranko Bogičević nakon utakmice u Trebinju.

Trener Trebinjaca, Oleg Ćurić, smatra da je njegov tim i ranije trebao riješiti utakmicu.

– Blok, jako brzi igrači iz drugog plana su nam pravili dosta problema. Otvorili smo dobru utakmicu, poveli 1:0, nažalost opet iz neke naše neopreznosti primamo jeftino gol i vraćamo ekipu u život. Poslije toga, kao i do sada, imamo prilike, ne dajemo golove. Drugo poluvrijeme otvorimo golom i umjesto da privedemo kraju, jeftino primimo još jedan gol i učinimo utakmicu neizvjesnom, govori Ćurić.

Romanija u 27. kolu u srijedu čeka na svom stadionu Laktaše, dok Leotar ide u Prijedor kod Rudara.

 

Коментари
Издвајамо