И минималац довољан

06.04.2021. - Фудбал

Поново се у Требињу говори о фудбалу. Баш као некада са нестрпљењем се чека Куп РС, односно полуфинални дуел са Слогом из добоја. Меч са екипом која је поприлично задужила требињског лигаша, иако га није побиједилка у суботу. Али задужила јесте.

Знали смо о каквој екипи се ради јер смо прије играли са њима и изгубили и за ову утакмицу спремали смо се као за сваки нормалан меч. Ишли смо на побједу иако су услови за игру били тежи него иначе.Да не испадне сада да тражим неки алиби али могу слободно да кажем да су били мало бољи услови терен,мислим да би добили овај меч,имали смо више шанси,поготово на почетку првог полувремена,које смо требали да искористимо“, каже о утакмици у суботу првотимац Леотара Зоран Милић.

О најави сутрашњег меча кратко:“Био бих задовољан и са минималном побједом без примљеног гола“.

У табору Слоге поново проблеми са повредама.

„Опет нас муче персонални проблеми. Нема Срђана Ђурановића, Душана Комљеновића, Томаса Бабића, Обрада Старчевића и Александра Јанковића. Гости смо Леотара који је послије Рудара најбољи тим у Републици Српској. Биће тешко избјећи пораз, а жеља нам је да изборимо што бољи резултат пред реванш у Добоју. Цјенимо Леотар, а мислимо на наш што бољи учинак“, каже тренер Милан Драгановић, кормилар Слоге.

Утакмица Леотар-Слога на стадиону у Полицама сутра почиње од 15 часова и 30 минута.

Коментари
Издвајамо