Хрупјела појачала ритам

27.07.2021. - Фудбал

Побједом у синоћњем дербију 3.кола Групе Б Олимпијаде у малом фудбалу Требиње 2021. екипа Хрупјела је стекла реалне шансе да се укључи у борбу за највиши пласман.

Некадашњи шампиони Олимпијаде су головима Вица и Цимирота са 2:0 побиједили Доње Полице. Јазина је у утакмици са Главном улицом одиграла 1:1 и тако се са седам бодова издвојила на врху табеле. Стријелац за Јазину је био Немања Сорајић а за Главну улицу Горан Поповић. У казненим ударцима успјешнија је била Главна улица и славила са 4:3. У првој утакмици дана виђена је права голеада, Центар Ђачки дом и Придворци су одиграли 4:4, а након пенала успјешнија је била екипа Центар Ђачки дом. Три гола за Придворце постигао је Стевић а један Тадић. За Центар Ђачки дом у листу стријелаца уписали су се Спаић два, Мирдиња и Шетка.Данас се играју утакмице 3.кола Групе А. Од 19 и 30 играју Растоци:Брегови а након тога слиједе утакмице Горица Мокри долови и Горња Хрупјела Гучина.

Јуче су одиграни и мечеви на Малој олимпијади. Код предпионира постигнути су сљедећи резултати Виногради Златара Рубин-Тини Тигрови 3:0 и Мокри долови – Тина 1:4.Код пионира Дражиндо је побиједио брегове са 2:1 док су Тини савладале Доња Хрупјела са 6:0. Код кадета СИС Горица је са 5:2 побиједила Центар Луч инвест са 5:2 а Горица Доња Хрупјела са 8:0.

Коментари
Издвајамо