Хрупјела на требињском трону (видео)

06.08.2021. - Фудбал

Олимпијада у малом фудбалу има новог владара-то је екипа Хрупјела која је вечерас у спектакуларном финалу побиједила Горицу са 3:0.

Пред готово двије хиљаде гледалаца, трибине су биле испуњене до псољедњег мјеста, искуство је још једном превагнуло над младошћу. Хрупјела су у раној фази меча голом Вица из слободног ударца стекли велику предност али и самопуздање у игри. Горица је неколико пута озбиљније запријетила али је на голу Хрупјела сигурни Душан Берак отклонио сваку опасност. Управо Берак је далекометним путом са гола на гол, изненадио одбрану екипе Горице и повисио на 2:0.

Коначан резултат поставља Милојевић у тренуцима када Горица игра без голмана и екипи хрупјела доноси велику радост. Најбољи играч на турниру је фудбалер Хрупјела Милојевић, најбољи стријелац је Милошевић из Горњих Хрупјела са девет погодака, титула најбољег голмана припала је Душану Бераку док је најперспективнији фудбалер Олимпијаде Давид Чоловић из екипе Горице. У утакмици за треће мјесто успјешнија је била екипа Мокрих долова која си побиједили Горња Хрупјела са 3:2.

Побједнику је припао пехар,  импозантни прелазни пехар, медаље и новчана награда од 3.000 КМ, другопласираној екипи медаље и новчана награда од 1.000 КМ, а трећепласираној медаље и награда од 600 КМ које је уручио градоначелник Требиња Мирко Ћурић.

Коментари
Издвајамо