Херцеговачка веза у Текстилцу

13.05.2021. - Фудбал

“Дошао сам у Дервенту да играм, добио сам шансу и надам се да сам овим головима против Дрине “купио” мјесто у стартној постави до краја првенства, рекао је за “Глас Српске” млади нападач Текстилца Алекса Стајић.

Дервенћани су у посљедњој утакмици 27. кола на свом терену савладали Дрину из Зворника са 2:1, а оба поготка за домаћи састав постигао је управо Стајић.

– Драго ми је да сам донио побједу, али нисам само ја заслужан. И остали саиграчи су дали велики удио у овом тријумфу, а посебно бих истакао свог цимера Милоша Перовића па испада како је херцеговачка веза пресудила Зворничанима – помало у шали рекао је Стајић.

Млади фудбалер је протекле зиме прешао из Леотара у Текстилац и каже да је тиме направио добар потез, али и да има још много простора за напредак.

– Када сам стигао из Требиња, било је прилично турбулентно и тек смо на крају припремног периода успјели да саставимо тим. Показало се то као добитна комбинација јер смо, како је првенство одмицало, играли све боље, а како нисмо имали никакав притисак ни императив резултата, били смо на висини задатка па наша тренутна позиција не треба никога да чуди – истакао је Стајић.

Коментари
Издвајамо