Градоначелник приредио пријем за фудбалере Борца

22.01.2021. - Фудбал

Градоначелник Требиња Мирко Ћурић данас је уприличио пријем за фудбалере и чланове управе бањалучког „Борца“, члана Премијер лиге БиХ, који се налазе на седмодневним припремама у Требињу. Изражавајући задовољство након данашњег састанка, прије свега позитивним коментарима чланова Фудбалског клуба „Борац“ на услове на које су наишли приликом припрема у Требињу, градоначелник Мирко Ћурић је рекао да су у Градској управи свјесни дијела спортске инфраструктуре који Требињу недостаје.

„Ту прије свега мислим на фудбалски терен са вјештачком травом, као и још један стадион са  природном травом – и то би требало да се изгради у наредном периоду“, каже Ћурић и додаје да су то планови градске администрације.

„То је значајна инвестиција и управо оваквим и сличним пројектима Требиње ће се у наредном периоду профилисати као један од значајнијих центара спортског туризма“, додао је градоначелник.

У име Фудбалског клуба „Борац“ градоначелнику Требиња и уопште спортском Требињу захвалили су се Марко Максимовић, шеф стручног штаба бањалучке екипе и Стојан Врањеш, капитен тима.

Сутра ће фудбалери „Борца“ завршити своје припреме у Требињу и одиграти пријатељски меч са екипом „Леотара“.

Коментари
Издвајамо