Горња Хрупјела стартују са прве позиције

29.07.2021. - Фудбал

Мечевима 5.кола завршено је такмичење у Групи А на овогодишњој Олимпијади у малом фудбалу Требиње 2021.

Са прве позиције у четвртфинале улази екипа Горњих Хрупјела која је освојила 12 бодова а вечерас је са 6:1 побиједила Мокре долове.По два гола за побједничку екипу постигли су Мијановић и Милошевића а по један Јањош и Мандић. Једини гол за Мокре долове, који су остварили пласман на четврто мјесто, постигао је Анђелић.

Горица је у дербију кола са 4:1 побиједила Брегове и стартоваће са друге а Брегови са треће позиције. Двоструки стријелац за Горицу је био Чоловић а по један су постигли Тасовац и Богдановић. Једини гол за поражену екипу постигао је Бегенишић.

У утакмици двије посљедњепласиране екипе, Гучина и Растоци су одиграли 3:3 а након пенала бољи су били Растоци. Брчић, Милошевић и Пејановић дали су голове за Гучину а Стефан Милојевић два и Милић један за Растоке. Сутра се играју мечеви 5. кола Групе Б. Од 19 часова и 30 минута играју Хрупјела – Придворци, након тога Јазина-Центар Ђачки дом и Главна улица-Доње Полице. Као увод у ове дуеле, на Олимпијади за младе Требиње 2021., играће се први полуфинални мечеви. Код предпионира од 8 часова играју Виногради и Мокри долови, код пионира од 8 и 30 играју Тини и Брегови а од 9 часова састају се кадети Горице и екипе Центар Луч инвест.

Коментари
Издвајамо